Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Mijn eigen huis verkopen hoe werkt het banner

Hoe werkt het?

Alleen betalen voor wat u nodig heeft, dat is waarom u bij ons het beste af bent. U levert de kennis van de woning, wij bieden u de kennis van de markt. Zo verkopen wij samen met u uw woning voor een bedrag vanaf € 390,- inclusief BTW.

Geen makelaarscourtage!

Een traditionele makelaar rekent ongeveer 1,6% courtage. Met bijkomende kosten zoals BTW en advertenties komt dat in de praktijk neer op bijna 2%!

Stel dat de vraagprijs van uw huis € 260.000,- is, dan levert verkopen via mijneigenhuisverkopen.nl u dus al snel bijna € 5.000,- besparing op.

Uw huis verkopen via mijneigenhuisverkopen.nl is dus veel voordeliger!

Een helder vraagprijsadvies!

Een lokaal gecertificeerd makelaar helpt u bij het bepalen van de juiste vraagprijs. De bezichtigingen doet u zelf, niemand kan dit beter dan uzelf. Zodra er een bod wordt gedaan op uw woning helpen wij u bij de onderhandeling en streven samen naar de hoogste prijs voor uw woning. Verkopen via mijneigenhuisverkopen.nl betekent kwaliteit voor een scherpe prijs.

Optimale presentatie

Wie streeft naar een hoge ranking op Funda kiest voor het Full-service pakket. In dit pakket zijn professionele fotografie, digitale plattegronden, 360 graden foto’s en een video van de woning inbegrepen.

De professionele fotograaf zorgt voor de uitgebreide presentatie van uw woning en wij zijn er om uw woning zo compleet mogelijk op Funda te plaatsen.

Het verkoopproces

Voorbereiding

Meld u aan en schrijf een verkooptekst van uw woning. Onze makelaar maakt een afspraak met u.

Promotie

Kandidaten vinden uw huis via funda.nl en andere sites. Via social media wordt uw woning extra gepromoot.

Verkoop

U doet de bezichtigingen want niemand kan dit beter dan uzelf, verkocht!

Kies uw verkooppakket

Low-cost

€ 390,-

Eenmalig

Medium

€ 799,-

Eenmalig

Full-service

€ 1199,-

Eenmalig
Funda makelaar - mijn eigen huis verkopen

Extra diensten

Nadat u uw verkooppakket heeft gekozen, kunt u dit uitbreiden met extra diensten. Zo kunt u uw woningpresentatie volledig naar eigen wens inrichten. Klik hier voor de extra diensten!

1 Aanleveren informatie van uw woning - Mijn eigen huis verkopen

De goedkoopste NVM-internetmakelaar

Goedkoopste-NVM-internetmakelaar-