Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Wij zijn NVM Internetmakelaar

Mijneigenhuisverkopen.nl is een NVM internetmakelaar. Bij ons zijn geen vanaf tarieven of instappakketten. Wij werken met één compleet en geheel verzorgd verkooppakket. De meest uitgebreide variant om zo de scorekans verder te vergroten.

Voor de verkoop van uw huis zijn een paar dingen nodig. Dat hoeft geen duizenden euro’s en courtage nota’s te kosten. Neem ons in de arm, wij regelen alles en nemen al het werk uit handen.

Uiteindelijk levert dit een uitstekende presentatie op Funda. De rondleidingen doet u zelf. Moeilijk? Helemaal niet. U weet toch zelf het beste hoe prettig het is om in úw huis te wonen? De onderhandelingen voeren wij met de kopers en regelen verder alles om de hoogste prijs er voor u uit te slepen.

Gemakkelijk telefonisch contact en stap voor stap begeleiding is voor ons vanzelfsprekend. Klaar staan als het nodig is!

Uw huis verkopen doen we samen, zonder makelaar!

Goedkoopste internetmakelaar - mijn eigen huis verkopen

Goedkoopste internetmakelaar

Mijneigenhuisverkopen.nl hoort bij de meest complete internetmakelaars van Nederland.

Funda makelaar - mijn eigen huis verkopen

Funda makelaar

Via mijneigenhuisverkopen.nl uw woning op de nummer 1 huizen website van Nederland.

NVM makelaar - mijn eigen huis verkopen

NVM makelaar

Mijneigenhuisverkopen.nl is een NVM-internetmakelaar.

Funda Makelaar

Zelf uw huis verkopen begint natuurlijk met een uitstekende presentatie op funda.nl. Via mijneigenhuisverkopen.nl regelt u dat snel, gemakkelijk en helemaal zelf. Rechtstreeks. Er is één uitgebreid pakket die wij bieden. Geen vanaf tarieven op instappakketten bij ons. U verzamelt de kenmerken van uw woning. Wij regelen de rest.

NVM makelaar

Mijneigenhuisverkopen.nl hoort bij de meest complete internetmakelaars van Nederland. Mijneigenhuisverkopen.nl is een NVM-internetmakelaar. De NVM is de grootste en bekendste brancheorganisatie van Nederland.

NVM makelaar - mijn eigen huis verkopen