Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Zelf je huis verkopen

Mijneigenhuisverkopen.nl is een onafhankelijke website die gericht is op particulieren die zelf een huis willen verkopen zonder traditionele makelaar. Wanneer u zelf uw huis verkoopt, betaalt u geen makelaarscourtage. Een makelaar rekent ongeveer 1,6% courtage. Met bijkomende kosten als btw, advertenties komt dat in de praktijk neer op bijna 2%! Stel dat de vraagprijs van uw huis € 250.000,- is, dan levert zelf verkopen via mijneigenhuisverkopen.nl u dus al snel € 4500,- besparing op!

Rechtstreeks

Na het invullen en controle van alle kenmerken van uw huis en de presentatie via video en foto’s zorgen wij dat uw huis rechtstreeks op funda wordt gepresenteerd.

Hoe kan het zo goedkoop?

Mijneigenhuisverkopen.nl is een internetmakelaar. Dit betekent dat we ons samen met u alleen concentreren op de plek waar de kopers van uw huis zich ook bevinden anno 2015. Het internet. Op die manier komt u rechtstreeks in contact met belangstellenden. Daardoor heeft mijneigenhuisverkopen.nl geen duur makelaarspand nodig en werkt daarmee goedkoop aan het zelf verkopen van uw huis.