Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

7 redenen om mee te doen met de NVM Open Huizen Dag

7 redenen om mee te doen met de NVM Open Huizen Dag

Twee keer per jaar organiseert de NVM de NVM Open Huizen Dag. Doel van de NVM Open Huizen Dag is laagdrempelig en uitnodigend de 105.000 deelnemende geïnteresseerden een woning naar keuze te laten zien. In de laatste editie deden ruim 31.000 woningeigenaren mee. Waarom zou u als verkopende huiseigenaar meedoen?

  1. Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiële woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt uw huis extra gepromoot op Funda, terwijl Funda in de week rondom de NVM Open Huizen Dag 11 miljoen bezoeken heeft en 4,3 miljoen bezoeken in het weekend zelf.
  2. Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van oktober 2016, was 12 weken later 42% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 25% verkocht.
  3. U bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
  4. Met deelname aan de NVM Open Huizen Dag laat u aan kopers duidelijk zien hoe serieus u bent om de woning daadwerkelijk willen te verkopen.
  5. Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld 6 woningen.
  6. Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkomt u dat u meerdere keren uw woning op orde moet brengen.
  7. U kunt na afloop zien hoe uw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunt u uw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met uw NVM-makelaar bespreken.

Gerelateerde berichten

Zaterdag 7 april is de NVM Open Huizen Dag

Het moment om je huis te verkopen! Ga ook voor een hogere verkoopopbrengst - Bel ons nu en zet ook...

Lees verder

Prijzen van koopwoningen stijgen verder

De voorspelling van de ontwikkeling van de huizenprijzen is opnieuw bijgesteld voor het jaar 2018....

Lees verder

Koopakte met speciale clausules! Wat nu?

Veel koopcontracten zijn ‘standaard’ maar soms worden speciale clausules opgenomen....

Lees verder